Tantra -Kundalini - Lingam -Prostaat

Wat is energetische Tantra

Energetische Tantra is een pad van transformatie. Dit betekent dat je veel innerlijk werk kan doen om een betere versie van jezelf te worden en al je verborgen mogelijkheden kunt ontdekken. Klinkt mooi? Ik werk hier dagelijks mee op hartstochtelijke en passionele wijze. Want om mensen te helpen zuiveren, te reinigen en transformeren, moet je als tantrische masseur zelf veel innerlijk werk hebben gedaan. Daarom kan niet iedereen een echte energetische tantra massage geven en moet je begaafd zijn om met energie te kunnen werken. Volledige inzet en betrokkenheid is nodig en het vraagt veel tijd en passie voor zelfontwikkeling en groei. Dagelijkse oefening en betrokkenheid naar persoonlijke groei en transformatie is nodig om een stabiele container te worden voor transformatie en een helende ruimte voor anderen, voor cliënten.Het geheim van de Tantra is het uitstellen van uw hoogtepunt.De erogene zones worden telkens in vuur en vlam gezet waardoor u zich in een andere dimensie waant.De erotische spanning en energie bouwt zich op in heel uw goddelijk lichaam tot u het niet meer kan houden en u zich kan overgeven tot een spiritueel/mentaal/lichamelijke explosie.Deze energie heeft een hoog verslavingsgehalte.

Een tantra-massage nodigt je uit om diep te ontspannen, je over te geven aan deze liefdevolle  energie/aanraking, verkramping en oude patronen los te laten en je levensenergie weer helemaal te laten stromen.De massage bestaat uit liefdevolle , tedere en verbindende aanraking, teasen,opbouw/afbouw van uw sexueel verlangen,strijken, kneden, pulsen, en verdiepende energetische en tantrische technieken. Aanraking in combinatie met energie in 100% pure liefde ,langzaam zodat u volop kan blijven genieten.

Wat is Kundalini

Mannelijke en vrouwelijke energie

Volgens de yogi's zijn de twee zenuwkanalen die als slangen langs de ruggengraat omhoog wervelen een combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie. Ida is het linker kanaal - of slang - afgebeeld in de kleur wit, en representeert vrouwelijk, koude en de maan. Pingala is het rechter kanaal, rood, en representeert mannelijk, warmte en de zon. U ziet dit ook bij het teken bij uw apotheek.Wanneer chakra's ernstig geblokkeerd zijn, verloopt het proces veel langzamer. Energie moet vrij kunnen stromen wanneer de Kundalini langs de ruggengraat opstijgt. Elke blokkade houdt het omhoog stromen van energie tegen.Overactieve,onderactieve of geblokkeerde chakra's zich manifesteren in fysieke en emotionele verschijnselen, net zoals je fysieke en emotionele gezondheid in omgekeerde zin je chakra's beïnvloedt; alles is met elkaar verbonden!Er wordt beweerd dat de eerste verschijnselen van het ontwakingsproces van Kundalini een vreemd gevoel in je buik verren, het hart te openen, trilling te verhogen 

Een ontwaakte Kundalini kan wonderbaarlijk mooi zijn. Het helpt de mens het hogere bewustzijn te ervaren, toegang te krijgen tot psychische vaardigheden, het manifesteren te verbeteren, het hart te openen, trilling te verhogen en mededogen en creativiteit te vergroten.Kundalini (sexuele tantrische energie) wordt geactiveerd.
Deze energetische slang zal ik activeren waarbij je warmte ( white time energie ) zal voelen uit mijn handen . Je hele goddelijke lijf wordt een erogene zone met een veelvoud aan sensuele intense gevoelens die steeds subtieler en extatischer worden. zodat uw ontlading veel intenser en langer zal duren .Breng uw sexuele passie en sensualiteit terug tot leven ,koester deze ontvankelijkheid en geniet..
Aangezien tantra massage energie zuivert moet de tantra masseur dagelijks haar eigen energie zuiveren en reinigen.

♥ jezelf, je lijf en je gevoel beter leren kennen
♥ je in een veilige setting diep kunnen ontspannen
♥ ervaren hoe liefdevolle aanraking zorgt voor heling
♥ spanning, schaamte en dwangmatigheid rondom je seksualiteit loslaten
♥ heling brengen in impotentie, gebrek aan ejaculatie en andere 'belemmeringen'
♥ leren hoe je je seksuele energie kunt laten stromen zonder klaar te komen
♥ orgasmegerichtheid loslaten, terwijl je wel 'echt man' blijft in bed
♥ je hart met je seks leren verbinden en voor echte intimiteit gaan
♥ meer in verbinding met jezelf en de ander kunnen vrijen

Lingam

Wilt u graag kennismaken van deze unieke massage van de testes / geslachtsdelen.. dan is het belangrijk dat u weet dat de lingam massage niet enkel gericht is op het moeten presteren maar  een uitwisseling is van positieve liefdevolle energie die langzaam opgebouwd wordt en dan weer losgelaten met de stimulering van de kundalini energie (sexuele energie )...dit is een bijzondere vorm van aanraking en stimuleren van de mannelijke intieme delen.Anders dan bij masturbatie komen hier vele vormen en technieken van aanraking voor. Het doel is een heel intense  diepe ontlading en in volle overgave te gaan.Waardeer de nieuwe intense gevoelens die in u opkomen en geniet tijdens deze massage van mijn sensuele aanrakingen die u elke keer weer opnieuw naar een overgave brengen.

Er wordt er een comfortabele massagetafel gebruikt. Voor aanvang van uw massage  kan u indien u wenst een douche nemen alsook daarna. Ik masseer  met verwarmde massagecrème .Als u binnenkomt proeft u direct de ontspannen sfeer. Kaarsen, wierook, muziek en het juiste interieur  zorgen voor de juiste ambiance.

 Prostaat Massage 

Een prostaat massage raakt het hele wezen van elke man. Op fysiek niveau kunnen wij niet dieper gaan. De prostaat massage is het letterlijk indringen en openen in de heiligste tempel van elke man en kan helende processen op lichaam- en ziels - niveau op gang zetten.
Een helende ontspanning tijdens de prostaat massage kan tot warme plekken in dit gebied leiden. Bij vele mannen is dit gebied ook verbonden met agressie, seksualiteit en levenskracht. De oer- energie of alpha energie.Het is medisch bewezen dat elke vorm van erectie/prostaatproblemen voortkomt uit de restanten sperma ( kunnen gaan ontsteken ) die tijdens een normale zaadlozing nooit volledig meekomen.Door het prostaat te stimuleren (anaal) komen alle restanten mee en is meestal het probleem ook opgelost. Uiteraard vraag ik uw medische achtergrond. bvb .inname van antidepressiva en andere middelen kunnen deze problemen dan net gaan veroorzaken.
Wat dacht je van The G spot?
Iedere man zou een keertje een prostaat massage moeten ervaren om te weten dat hetero mannen kunnen genieten van inwendig orgasme.De masseuse geeft tijdens deze massage extra aandacht aan jouw perineum, anus en G-spot.Liefdevol en met zachtheid zal zij je naar een ultiem en ongekend hoogtepunt brengen. ze doet dit met veel professionaliteit en fijngevoeligheid.