Massage - Triggerpointtherapie - White Time Energy

Massages

Massage is mijn Passie

Heb je weinig energie?Voel je je futloos?Heb jij last van stijve/ pijnlijke spieren? Heb je pijnklachten? Dan mag jouw levensenergie weer op gang worden gebracht. Door middel van een energie- behandeling of massage ondersteun ik de stroom van jouw levensenergie. Daar waar pijn is en jij klachten ervaart, stroomt jouw energie niet goed of is zelfs geblokkeerd, pijn is dus een signaal van jouw lichaam, omdat het een disbalans ervaart, negeer jij dit te lang dan zul je merken dat de klachten/pijn erger worden, puur omdat je energiestroom daar blijft steken....Kom gerust een ENERGETISCHE HEALING  ervaren en kijk wat het voor jou kan doen.


     *Mijn specialisaties zijn massages ,blokkades en knopen  ( triggerpoints )  losmaken die door stress zijn opgedaan losgemaakt worden,strijkingen, kneed- en druktechnieken, zweedse massage en pressuur op drukpunten die  diep op het spierbindweefsel inwerken.

     *Energetische tantra massage is een weg van bewustwording, liefde en de kunst van liefhebben zonder oordelen. Het durven voelen in plaats van denken.

*De Universele White Time energie waarmee ik werk is van de hogere dimensies en bevat alle kleuren van het kleurenpalet & levert een bevrijding van alle pijnen en spanningen op elk energielevel. 

 *Intuïtieve massage is masseren vanuit je hart:  de onvoorwaardelijke liefde via het hart  ,centrum en intuïtie door je handen laten stromen, niet vanuit het hoofd of denken maar puur vanuit gevoel.

De massage werkt helend op de structuur van het lichaam (spieren, bloedcirculatie, organen, huid ,hersenen, denkpatronen enz.)  op de energie (aura, chakra's, energiebanen). steeds weer loslaten en stilte scheppen in jezelf om te kunnen luisteren naar de stem van je intuïtie, vanuit je hart. 

Voor intuïtieve massage is een contact zonder woorden maar vanuit het volle gevoel ,mijn lichaam geeft me duidelijk aan waar ik bij u moet op werken aangezien ik al uw pijnen /blokkades in mijn eigen lichaam kan voelen.

Mijn Passie en liefde breng ik in de massage zodat U terug kan ervaren wat " Echt voelen & ontvangen" vanuit het hart. Het pure intense gevoel U in extase en verlichting te brengen.


Lichtwerker in hart & nieren 💞


Wat zijn triggerpoints?

Manuele druktechnieken: Deze therapie houdt in dat men door middel van manuele druktechnieken de triggerpoint (spierknoop) verplaatst in de spiervezel. Het triggerpoint heeft bloedvaten dichtgedrukt waardoor er weinig doorbloeding is in dit gedeelte van de spiervezel. Afvalstoffen blijven op deze plek zitten. Dit is een slechte omgeving voor de triggerpoint om te herstellen. Door de triggerpoint wat te verplaatsen in de spiervezel komt deze in een beter doorbloed gedeelte waardoor het triggerpoint zal oplossen.

Duur van behandeling

Bij manuele druktechnieken ervaart men in de meeste gevallen direct pijnverlichting. 

Wat is het verschil tussen acupunctuur en triggerpointtherapie?

Triggerpointtherapie heeft op sommige vlakken overeenkomsten met acupunctuur, maar er zijn ook verschillen tussen deze twee vormen van therapie. Acupunctuurpunten zijn concentraties van energie die zich ontwikkelen langs elektromagnetische lijnen in het lichaam. Door een acupunctuurnaald in te brengen op deze punten kan men de energiestroming beïnvloeden. Triggerpoints zijn spierknopen en liggen dus in een spier. Deze spierknopen kan men ook door middel van een acupunctuurnaald behandelen door de naald in de triggerpoint te brengen en de triggerpoint zo te deactiveren. Bij acupunctuur beïnvloedt men dus de energiestroming en bij triggerpointtherapie het spierweefsel. Toch kunnen deze acupunctuurpunten en triggerpoints soms op dezelfde plek zitten beweren sommige onderzoekers. Dit komt doordat triggerpoints zich langs de energielijnen kunnen vestigen.


Wat is Universal White Time Healing (UWTH)?

White Time Healing heet voluit Universal White Time Healing en is gecreëerd door hoog ontwikkelde spirituele lichtwezens,engelen en Meesters van Licht .De opvolger van Reiki. Meer dan Reiki past de energie van de UWTH met zijn vele toepassingsmogelijkheden bij het ontwikkelingsniveau bij mensen van deze eeuw. Het is een zuivere liefdesenergie die je in een zeer hoge frequentie brengt en die je helpt om je bewust te worden wie je bent en welke prachtige kwaliteiten jij aan jezelf en de wereld te bieden hebt. Deze waken over deze onuitputtelijke Kosmische Bron.Dit licht heeft een heel hoge frequentie en beschikt over alle kosmische kleuren waaronder ook het witte licht,afgestemd op het nieuwe bewustzijn dat zowel het bewustzijn verruimd en helend werkt.Het helpt je om pijnlijke ervaringen , stress , verdriet , negatieve emoties , gedachtepatronen en blokkades op een zachte liefdevolle manier los te laten.Zo ontgift je je lichaam , geest en versterk je je immuunsysteem. Je komt tot een dieper bewustzijnsniveau.

Kan een behandeling van White Time bijeffecten hebben of kun je jezelf er slecht bij voelen?

Nee het heeft geen bijeffecten en zoals elke holistische behandeling kan het zijn dat de klachten van de cliënt eerst een beetje toenemen voordat ze verdwijnen De energie zal er altijd voor zorgen dat je jezelf beter voelt omdat deze door heel jou wezen gaat en ook uw tekorten aanvult en healt.Daardoor kan het zijn dat u zich daardoor fitter en energieker voelt / of je lichaam is wat moe van de healing omdat er veel verwerkt is tijdens de behandeling.De White Time energie is intelligent en past vanzelf de kracht , kleur en Frequentie aan en zal automatisch stoppen wat u als persoon op dat moment aankan .De beoefenaar kan daarin nooit iets fout doen .In geval van Karmische lessen die nog geleerd dienen te worden verstoort White Time dit proces niet. U zal dan ook een heel goede nachtrust ervaren.

Kan White Time ook andere dingen behandelen dan lichamelijke klachten?

Ja,White Time kan ook gebruikt worden om emotionele / mentale en spirituele zaken te behandelen maar zal uw leven of de perceptie van uw leven drastisch veranderen met nieuwe inzichten en daadkracht.Het kan gebruikt worden voor situaties waar iemand problemen heeft.Als er meer mensen bij betrokken zijn zoals bvb bij een slechte relatie ,dan zal de White Time energie naar beide mensen gaan of zelfs nog naar meer personen als die er bij betrokken zijn.De oorzaken van de situatie wordt bij alles wat er toe geleidt is behandeld.
White Time energie kan gebruikt worden om negatieve koorden tussen mensen te verbreken en voor diepere zuivering van negatieve energieën van het menselijke energiesysteem.Het geeft genezing tot diep in de ziel,de essentie van een persoon en raakt dingen aan die andere technieken niet kunnen bereiken zoals ons denken ,onze gevoelens ,onze emoties , ons handelen ,onze spiritualiteit .

Voor wie / welke klachten?

Terug in balans brengen van uw energie

 • Healing van blokkades in verleden ,heden en toekomst
 • Helpt bij vermoeidheid en futloosheid
 • Helpt bij blokkades en storende invloeden in uw energiesysteem
 • Verhoging van uw trilling heeft alle kleuren van het universum
 • Versterken van Authenticiteit ,eigen liefde en brengt ons licht naar buiten.
 • • Stress
  • Vermoeidheid
  • Lusteloosheid
  • Depressie
  • Slaap-, geheugen- en concentratieproblemen
  • Emoties zoals angst, onzekerheid, woede etc.
  • Lichamelijke klachten zoals pijn, spanning, benauwdheid etc.
  • Nervositeit
  • Het stellen van persoonlijke doelen
  • Het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en meer zelfkennis.
  Alle klachten worden daardoor in verleden, heden en toekomst tegelijk behandeld. En daarbij bevat deze energie alle kleuren en vibraties die in het hele universum aanwezig zijn en vult het tijdens de behandeling direct de ontbrekende kleur/vibratie aan.