Massage - Triggerpointtherapie - White Time Energy

Massages

Massage is mijn Passie

Mijn specialisaties zijn massages ,blokkades en knopen  ( triggerpoints )die door stress zijn opgedaan losgemaakt worden,strijkingen, kneed- en druktechnieken, die ontleend zijn van de zweedse massage en pressuur op drukpunten, werken diep op het spierbindweefsel in.Tantra massage is een weg van bewustwording, liefde en de kunst van liefhebben.De ideale massage om uw sensualiteit te ontdekken/ontwaken.De Universele White Time energie waarmee ik werk bevat alle kleuren van het kleurenpalet & levert een bevrijding van alle pijnen en spanningen op elk energielevel. Uw lichaam als één sensuele zone beschouwd waarin ik met hart en ziel via mijn handen intens contact maak met u .Esalen massage waar handen ,armen en ellebogen het hele lichaam het constante gevoel van totale aanwezigheid en koestering brengen.Intuïtieve massage is masseren vanuit je hart: je hart door je handen laten stromen.Je handen worden gestuurd vanuit je hart, je centrum, je intuïtie, niet vanuit je hoofd.De massage werkt helend op de structuur van het lichaam (spieren, bloedcirculatie, organen, huid ,hersenen enz.) en op de energie (aura, chakra's, energiebanen). steeds weer loslaten en stilte scheppen in jezelf om te kunnen luisteren naar de stem van je intuïtie, van je hart.Voor intuïtieve massage is een contact zonder woorden maar vanuit het volle gevoel ,mijn lichaam geeft me duidelijk aan waar ik bij u moet op werken aangezien ik al uw pijnen /blokkades in mijn eigen lichaam kan voelen.
Mijn Passie en liefde breng ik in de massage zodat U terug kan ervaren wat " Echt voelen & ontvangen" vanuit het hart is. Sensuele aanrakingen,teasen,opbouw en afbouw van de sexuele energie met het pure intense gevoel U in extase te brengen.Lichtwerker in hart & nieren

Wat zijn triggerpoints?

Manuele druktechnieken: Deze therapie houdt in dat men door middel van manuele druktechnieken de triggerpoint (spierknoop) verplaatst in de spiervezel. Het triggerpoint heeft bloedvaten dichtgedrukt waardoor er weinig doorbloeding is in dit gedeelte van de spiervezel. Afvalstoffen blijven op deze plek zitten. Dit is een slechte omgeving voor de triggerpoint om te herstellen. Door de triggerpoint wat te verplaatsen in de spiervezel komt deze in een beter doorbloed gedeelte waardoor het triggerpoint zal oplossen.

Duur van behandeling

Bij manuele druktechnieken ervaart men in de meeste gevallen direct pijnverlichting. 

Wat is het verschil tussen acupunctuur en triggerpointtherapie?

Triggerpointtherapie heeft op sommige vlakken overeenkomsten met acupunctuur, maar er zijn ook verschillen tussen deze twee vormen van therapie. Acupunctuurpunten zijn concentraties van energie die zich ontwikkelen langs elektromagnetische lijnen in het lichaam. Door een acupunctuurnaald in te brengen op deze punten kan men de energiestroming beïnvloeden. Triggerpoints zijn spierknopen en liggen dus in een spier. Deze spierknopen kan men ook door middel van een acupunctuurnaald behandelen door de naald in de triggerpoint te brengen en de triggerpoint zo te deactiveren. Bij acupunctuur beïnvloedt men dus de energiestroming en bij triggerpointtherapie het spierweefsel. Toch kunnen deze acupunctuurpunten en triggerpoints soms op dezelfde plek zitten beweren sommige onderzoekers. Dit komt doordat triggerpoints zich langs de energielijnen kunnen vestigen.


Wat is Universal White Time Healing (UWTH)?

White Time Healing heet voluit Universal White Time Healing wat uit de Kosmische bron komt  vanuit Pure onvoorwaardelijke liefde  en hoog frequentielicht en  een manier om helende energie door te geven aan mens , dier ,kristallen en kan ook op afstand toegepast worden.

 Het witte licht dat alle kosmische kleuren bevat en intelligent genoeg is dat deze energie gaat waar nodig is en vanzelf de kracht, kleur en frequentie aanpast om verleden, heden en toekomst in dezelfde tijdsunit te helen.waarin verleden, heden en toekomst zijn gevat. 

Hierdoor vangt de healing aan vóórdat de kwetsuur ontstond, heelt de kwetsuur in het heden en in de toekomst zodat het zich niet zal herhalen. De behandelde kwetsuur is hierdoor totaal getransformeerd.

UWTH  is een zuivere liefdesenergie die je in een zeer hoge frequentie brengt en die je helpt om je bewust te worden wie je bent en welke prachtige kwaliteiten jij aan jezelf en de wereld te bieden hebt. 


Het helpt je om pijnlijke ervaringen , stress , verdriet , negatieve emoties , gedachtepatronen en blokkades op een zachte liefdevolle manier los te laten.Zo ontgift je je lichaam , geest en versterk je je immuunsysteem. Je komt tot een dieper bewustzijnsniveau.

Kan een behandeling van White Time bijeffecten hebben of kun je jezelf er slecht bij voelen?

Nee het heeft geen bijeffecten en zoals elke holistische behandeling kan het zijn dat de klachten van de cliënt eerst een beetje toenemen voordat ze verdwijnen De energie zal er altijd voor zorgen dat je jezelf beter voelt omdat deze door heel jou wezen gaat en ook uw tekorten aanvult en healt.Daardoor kan het zijn dat u zich daardoor fitter en energieker voelt / of je lichaam is wat moe van de healing omdat er veel verwerkt is tijdens de behandeling.De White Time energie is intelligent en past vanzelf de kracht , kleur en Frequentie aan en zal automatisch stoppen wat u als persoon op dat moment aankan .De beoefenaar kan daarin nooit iets fout doen .In geval van Karmische lessen die nog geleerd dienen te worden verstoort White Time dit proces niet. U zal dan ook een heel goede nachtrust ervaren.

Kan White Time ook andere dingen behandelen dan lichamelijke klachten?

Ja,White Time kan ook gebruikt worden om emotionele / mentale en spirituele zaken te behandelen maar zal uw leven of de perceptie van uw leven drastisch veranderen met nieuwe inzichten en daadkracht.

Het kan gebruikt worden voor situaties waar iemand problemen heeft.Als er meer mensen bij betrokken zijn zoals bvb bij een slechte relatie ,dan zal White Time energie naar beide mensen gaan of zelfs nog naar meer personen als die er bij betrokken zijn.De oorzaken van de situatie wordt bij alles wat er toe geleidt is behandeld.


White Time energie kan gebruikt worden om negatieve koorden tussen mensen te verbreken, aura gaten te dichten en voor diepere zuivering van negatieve energieën van het menselijke energiesysteem.

Het geeft genezing tot diep in de ziel,de essentie van een persoon en raakt dingen aan die andere technieken niet kunnen bereiken zoals ons denken ,onze gevoelens ,onze emoties , ons handelen ,onze spiritualiteit .


White Time heeft het vermogen om, voorbij tijd en ruimte, ons te verheffen in ons bewustzijn hier en nu

 

Voor wie / welke klachten?

Terug in balans brengen van uw energie

 • Healing van blokkades in verleden ,heden en toekomst
 • Helpt bij vermoeidheid en futloosheid
 • Helpt bij blokkades en storende invloeden in uw energiesysteem en sluit energie lekken in het auraveld
 • Verhoging van uw trilling heeft alle kleuren van het universum
 • Versterken van Authenticiteit ,eigen liefde en brengt ons licht naar buiten.
 • • Stress
  • Vermoeidheid
  • Lusteloosheid
  • Depressie
  • Slaap-, geheugen- en concentratieproblemen
  • Emoties zoals angst, onzekerheid, woede etc.
  • Lichamelijke klachten zoals pijn, spanning, benauwdheid etc.
  • Nervositeit
 • • Het stellen van persoonlijke doelen
  • Het verkrijgen van meer zelfvertrouwen en meer zelfkennis.
  Alle klachten worden daardoor in verleden, heden en toekomst tegelijk behandeld. En daarbij bevat deze energie alle kleuren en vibraties die in het hele universum aanwezig zijn en vult het tijdens de behandeling direct de ontbrekende kleur/vibratie aan.