Kaartlegging 30 min.

Welkom lieve mensen,

Mijn naam is Annelies en ik leg de tarotkaarten; daarnaast ben ik gespreks- en relatietherapeute.

  • Als tarotiste kan ik u antwoorden en inzichten geven m.b.t. verleden, heden en toekomst over o.a. liefde, werk en financiën. Daarnaast help ik u graag bij het inzichtelijk maken van eventuele problemen/processen waarin u of uw naaste zich bevindt. Werkwijze: Ik luister naar uw vragen, schud de kaarten en na uw "stop" geef ik u informatie over de inhoud van de legging.
  • Als gespreks- en relatietherapeute kan ik u helpen bij het oplossen van problemen in allerlei relaties (met anderen of met uzelf). Ik luister naar uw vragen en eventuele problemen betreffende u of uw naaste, waarbij ik u (desgewenst m.b.v. de tarotkaarten) inzichten zal geven over de onderliggende problematiek. Ik heb een luisterend oor, ben intuïtief en wil u graag helpen en begeleiden bij het (her)vinden van rust en balans in uw leven. Het creëren van duidelijkheid over de essentie van het probleem, zal de basis zijn voor het werken aan oplossingen met als doel dat u zich beter gaat voelen en gelukkig kunt zijn.
  • Reserveer via het contactformulier wanneer u een kaartlegging  wenst ,indien u liever 1 uur wenst druk dan 2x op het product in uw winkelwagentje. Ik neem zo snel mogelijk contact op met u voor telefonisch consult.Groetjes Annelies.

30,00 €
Please select variants first