Afstandshealing

Healing op afstand

Vele mensen zoeken naar een healer maar weten nog niet goed wat dit allemaal inhoud.
Voor mij is healing mij verbinden met het Goddelijke en zelf stevig geaard zijn.
Ik stel mij helemaal open voor deze Goddelijke energie en dan fungeer ik als kanaal tussen jou en de kosmos.

Via mijn heldervoelendheid  en de gave dat ik uw blokkades in mijn eigen lichaam kan voelen,voel ik dat deze energie door jou heen stroomt.
Hierdoor voel ik alles aan wat er met jou gebeurt, waar je blokkades .soms krijg ik ook boodschappen erbij door.

Deze healingen kan je ook op afstand doen, vermits ik de geleider ben mag je honderden kilometers verder zitten, toch zal je deze kunnen ervaren.

Als ik er kristallen of etherische oliën  bijneem zal je deze energie ook mee kunnen ervaren. Natuurlijk hangt het er een beetje vanaf hoe gevoelig je bent om alles mee te kunnen ervaren.
Mocht je weinig voelen, vertrouw er toch op dat de healing sowieso werkt. Bij iedere healing ga je meer en meer voelen en dat voelen gebeurt voor iedereen op zijn eigen unieke manier.

Ik bied mensen die deze vorm van healing  zodat ze zich niet hoeven te verplaatsen of  omwille van de corona veiligheid toch geholpen willen worden.

Door dat ze dit gemakkelijk kunnen volhouden op regelmatige basis merken zij evengoed resultaten op. Via deze weg worden ook blokkades opgelost, komen ze meer in de rust /vrede en wordt het denken dikwijls helderder,voelen de liefdesenergie die ik hen toestuur.
Zij ervaren ook dat alles rustiger is bij henzelf en dat ze hun eigen patronen beginnen te herkennen. Zij zijn gemotiveerd om bewuster met alles om te willen gaan.

Bij een healing op afstand kan je in je vertrouwde omgeving blijven en en het je gemakkelijk maken om maximaal van dat uur te genieten.

U mag ook  een foto van u doorsturen maar hoeft niet . Uw volledige naam is al genoeg met geboortedatum.
Daarna  indien u dat wenst bel ik jou op en hoor ik graag hoe uw ervaring was.


50,00 €